حجت الاسلام والمسلمین نواب رییس دانشگاه ادیان و مذاهب در نشست مشترک مدیران دانشگاه های عالی قم با وزیر علوم تحقیقات و فنآوری گفت: یکی از مشکلاتی که همگان از آن سخن به زبان می آورند؛ خلا جدی بین حوزه ودانشگاه در کشور است.
وی افزود: حضور دانشگاه های حوزوی در کشور از مهمترین راهکارها برای برطرف کردن این نقیصه بزرگ بود که دانشگاه هایی با متدهای امروزی دانشگاهی، ولی با سرمایه علمی حوزه مشغول به کار شدند.
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: این دانشگاه ها وظیفه بسیار حساس و سنگینی به عهده دارند که باید زمینه رشد علمی تعداد کثیر دانشجویان خود را با مدل حوزوی و با رویکرد دانشگاهی دنبال کنند و اگر در این زمینه با مشکل مواجه شوند حوزه های بسیاری را درگیر خواهند کرد.
وی گفت: هم اکنون 65هزار طلبه در قم هستند که در قیاس با رقم 4 و نیم میلیونی دانشگاهیان درایران قابل مقایسه نیست؛ این روند باید تعدیل شود و حوزه های علمیه به جایگاه اصلی خود برسند، زیرا امروز همه از حوزه پاسخ می خواهند و حوزه باید به همه نیازهای جامعه پاسخ گوید.
حجت الاسلام والمسلمین نواب بیان کرد: با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مدارک طلاب معادل مدارک دانشگاهی لحاظ می شود و آنها نیازی به تحصیل در دانشگاه ندارند؛ ولی باید این دوحوزه در کنار هم به نیازهای حوزه علوم انسانی پاسخ دهند.